Женина Трашлиева е стълбът на ансамбъла на България, който спечели

...
 Женина Трашлиева е стълбът на ансамбъла на България, който спечели
Коментари Харесай

Златната Женина Трашлиева: Да гориш в това, което правиш

 Женина Трашлиева е стълбът на ансамбъла на България, който завоюва златния орден в многобоя и олимпийска квота за Игрите в Париж 2024 на Световното състезание в София през септември. Тя е и единствената останала от истинския състав на ансамбъла, който бе определен за правоприемник на олимпийските шампионки от Токио 2020. В изявление за Facebook страницата на БФХГ Жанина показа какво стои в основата на огромния триумф и какво са за нея девойките от тима.

- Осъзнахте ли какво направихте? " Златно " ли ви е на сърцето?
- Бих споделила, че успяхме да покажем това, за което работихме и надлежно триумфът не закъсня. Това ме кара да се усещам задоволена и щастлива и да имам вяра,че когато желаеш и гориш за нещо мощно,полагайки нужните старания няма по какъв начин да не успееш.

- Кое стои в основата на този триумф?
- Изключително доста неща. Всичко е навързано. Много работа, безрезервност, предпочитание, религия, самообладание. Когато целият екип гледа в една посока и всеки дава максимума от себе си за реализиране на съответната цел - трудът рано, или късно бива заплатен.

- Какво за теб са тези девойки? Успяхте към този момент да изградите единодушие между тях? Можеш ли да определиш всяка една от твоите съотборнички?
- Момичетата самоуверено бих нарекла част от моето семейство! Със сигурсност заварката сред нас се получи. Допълваме се. Всяка една от нас е друга и неповторима. Софи е доста откровена и добра. Ради е същинска “дива “. Марги е извънредно блага тиха, работлива. Рейчъл е постоянно отсреща за каквото и да е. Камето - мозъкът в тима, доста занимателна, откровена.

- Кои бяха най-хубавите думи, които получи след успеха?
- От всички хора, които ни поздравиха след надпреварата, а те не бяха по никакъв начин малко, за което съм признателна, най -хубавите, персонално за мен бяха тези на фамилията ми, когато ми споделиха през сълзи: “Гордеем се с теб и те обичаме безпределно! "

- Какви скъпи уроци получи от Весела Димитрова?
 - От госпожа Димитрова всеки ден може да се научи нещо ново. Тя е необикновен човек! Научи ни по какъв начин да сме единни, да имаме вяра и горим в това, което вършим.

- Какво чувстваш, когато виждаш любовта на хората? " Арена Армеец " беше един същински " казан ", какво е да играеш пред родна аудитория и да слушаш химна тъкмо тук?
 - Прекрасно, вълнуващо! Може би ще прозвучи клиширано, само че беше неописуемо! Това, в случай че не го изпиташ самичък - няма по какъв начин да го опишеш! Благодарна съм по тази причина, че имах удоволствието и шанса да печеля най-важния си орден точно тук, пред нашата аудитория, на родна земя!

- След като си постигнал международния връх, какво следва?
 - Колелото се завърта, стартира всичко изначало. Стъпка по стъпка, ще работим в очакване на новия сезон!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР